Retur Comenzi

SC LUX-AVEL CONSTRUCT SRL
÷ Str. Tudor Vladimirescu nr. 1C, Targu Frumos, jud. Iasi, 705300
☎ 0232.21.68.93 ☎ 0232.21.68.93 ☎ 0745.578.165
https://www.fierforjatiasi.ro
CIF RO25283441
J22/571/2009
CS 200 Lei
✉ office @ fierforjatiasi . roPuteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Produs nefunctional in primele 24h de la receptia coletului. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului

Produs cu colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat. Costurile de retur cad in sarcina magazinului nostru.

Produse defecte in perioada de garantie.
Produsele ce prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in sediul Romeuro Service srl daca pentru ele a fost emis un certificat de garantie emis de SC LUX-AVEL CONSTRUCT SRL

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului.

Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre Departamentul Suport Clienti sau prin prezentarea la sediul SC LUX-AVEL CONSTRUCT SRL cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul SC LUX-AVEL CONSTRUCT SRL se poate face de luni pana vineri in intervalul 10:00 - 12:00. Va recomandam expedierea prin curier.

Mentiune
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Va multumim,
Echipa Fier Forjat Iasi