Vatra Dornei - Gard din fier forjat G005

Prezentam o lucrare executata in statiunea Vatra Dornei in vara anului 2017 constand in confectionarea si instalarea unui impresionant gard din fier forjat dar si a unor porti din fier forjat cu sistem automatizat de deshidere.

Unul dintre modelele de gard realizate in Vatra Dornei este G005, confectionat din otel patrat amprentat grosime 14x14 mm, otel lat amprentat grosime 30x5 mm, respectiv 30x8 mm si diverse accesorii din fier forjat , cercuri, c-uri si acolade confectionate din platbanda amprentata grosime 12x6 mm. Pentru a spori rezistenta fierului impotriva factorilor corozivi din atmosfera si pentru a intarzia aparitia ruginii, inainte de vopsire, intregul panou a fost zincat.

Un alt model de gard din fier forjat prezentat, reprezinta imaginea unui copac, incadrata pe o poarta auto culisanta si pe o poarta pentru acces pietonal. Pentru a spori gradul de intimitate, pe partea interioara a portilor din fier forjat a fost montat policarbonat.

Pentru alte modele pentru panouri de gard din fier forjat, va invitam sa accesati catalogul nostru de modele, la sectiunea„ gard din fier forjat.

Vezi modelul aici

Compania noastra, Luxavel realizeaza diverse modele de garduri din fier forjat pentru proprietati private si comerciale si isi ofera serviciile de instalare in toata tara.

Portofoliul nostru de modele pentru garduri din fier forjat si cel de porti din fier forjat este foarte variat si recomandam clientilor nostri sa aleaga balustradele confectionate din bare pline, mai ales atunci cand se vor monta la exterior. Diferenta de calitate si aspect este incontestabila.

Va invitam sa vizitati ofertele noastre:

Catalogul cu modele de gard din fier forjat


Catalogul companiei cu modele de gard din fier forjat poate fi vizionat aici.


Catalogul cu modele de porti din fier forjat


Catalogul companiei cu modele de porti din fier forjat poate fi vizionat aici.
50 afisari   31 Ianuarie 2018 Echipa LUX-AVEL CONSTRUCT