Targu Frumos - Porti si gard din fier forjat

Va prezentam o lucrare executata de compania noastra in orasul Targu Frumos din judetul Iasi, in vara anului 2017 constand in confectionarea si instalarea unui impresionant gard din fier forjat dar si a unor porti din fier forjat cu sistem automatizat de deshidere.

Gardul din fier forjat prezentat, se poate confectiona din diverse tipuri de bare, lise, amprentate sau torsionate si din mai multe grosimi: 12x12 mm, 14x14 mm, 16x16 mm.

Modelul de gard prezentat este realizat din bare plin de otel amprentat, grosime 16x16 mm si platbande amprentate 30x5 mm; ornementele de tip „melc” sunt confectionate din platbanda 12x6 mm. Toate acestea la un loc fac ca un panou de gard la dimensiuni standard sa aiba o greutate ce se apropie de 90 kg.

Recomandarea noastra pentru clienti este sa aleaga in executia modelului G001, folosirea barelor cu o grosime de 14x14 mm. Pentru acest model, este cea mai potrivita grosime de fier.

Pentru alte modele pentru panouri de gard din fier forjat, va invitam sa accesati catalogul nostru de modele, la sectiunea„ gard din fier forjat.

Vezi modelul aici

Compania noastra, Luxavel realizeaza diverse modele de garduri din fier forjat pentru proprietati private si comerciale si isi ofera serviciile de instalare in toata tara.

Portofoliul nostru de modele pentru garduri din fier forjat si cel de porti din fier forjat este foarte variat si recomandam clientilor nostri sa aleaga balustradele confectionate din bare pline, mai ales atunci cand se vor monta la exterior. Diferenta de calitate si aspect este incontestabila.

Va invitam sa vizitati ofertele noastre:

Catalogul cu modele de gard din fier forjat


Catalogul companiei cu modele de gard din fier forjat poate fi vizionat aici.


Catalogul cu modele de porti din fier forjat


Catalogul companiei cu modele de porti din fier forjat poate fi vizionat aici.
50 afisari   31 Ianuarie 2018 Echipa LUX-AVEL CONSTRUCT