Reduceri substantiale!

Porti din Fier Forjat

 

Realizam o varietate de modele de porti pentru acces auto si pietonal. Portile pot fi realizate pe role sau batante in functie de alegerea clientului. Modele prezentate pot fi confectionate atat atat din teava lisa sau amprentata, dimensiuni 15×15 mm, 20×20 mm, cat si din profile din fier brut rasucite, canelate sau amprentate de diferite dimensiuni. Toate produsele noastre sunt vopsite cu vopsea anticoroziva cu o rezistenta sporita impotriva ruginei sau altor factori.

Mai jos va prezentam cateva modele de porti din fier forjat. Mentionam ca se pot face si modificari la modelele de porti prezentate, in functie de gusturile clientului.

NOU! Incepand cu anul 2013, oferim clientilor nostri posibilitatea de a zinca electrochimic portile inainte de a se aplica stratul definitiv de vopsea. Acest lucru asigura o mai buna rezistenta impotriva ruginei. Preturile difera in functie de complexitatea modelului si suprafata de zincat.

Postati pagina pe contul dumneavoastra de Facebook sau dati click pe iconita de la Google Plus si primiti un discount cuprins intre 3% si 5%. Discountul nu se acorda la modelele aflate deja la oferta. Pentru mai multe detalii, accesati formularul de contact.

Asiguram transport si montaj in toata tara! Pentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati!