Reduceri substantiale!

Garduri din Fier Forjat

La fel ca si in cazul portilor din fier forjat, si panourile de gard din fier forjat pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi: teava lisa sau amprentata (15×15 mm sau 20×20 mm) sau fier brut rasucit, canelat sau amprentat (14×14 mm, 16×16 mm, 20×20 mm).  Preturile sunt calculate in functie de model si de materialele folosite. Se fac reduceri substantiale in cazul lucrarilor mai mari.

Mai jos va prezentam cateva dintre modele noastre de panouri de gard din fier forjat. Modelele prezentate se pot realiza atat din teava lisa sau amprentata, de diferite dimensiuni, cat si din fier brutrasucit, amprentat sau canelat. Se pot face si modificari in modele prezentate, in functie de dorintele clientului.

NOU! Incepand cu anul 2013, oferim clientilor nostri posibilitatea de a zinca electrochimic panourile de gard inainte de a se aplica stratul definitiv de vopsea. Acest lucru asigura o mai buna rezistenta impotriva ruginei. Preturile difera in functie de complexitatea modelului si suprafata de zincat.

Postati pagina pe contul dumneavoastra de Facebook sau dati click pe iconita de la Google Plus si primiti un discount cuprins intre 3% si 5%. Discountul nu se acorda la modelele aflate deja la oferta. Pentru mai multe detalii, accesati formularul de contact.

 Asiguram transport si montaj in toata tara! Pentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati!