Preturi fara concurenta si calitate garantata

Garduri si porti din fier forjat

Posted by on Oct 4, 2013 in Confectii Metalice | Comments Off on Garduri si porti din fier forjat

Garduri si porti din fier forjat

Experienta noastra in arta fierului forjat ne ofera posibilitatea de a crea diferite modele de garduri si porti din fier forjat. Realizarea unei lucrari din fier nu necesita doar cunostinte  tehnice, ci, dimpotriva, este nevoie ca personalul sa aiba o inclinatie in domeniu si abilitatea de a vizualiza modelul la scala reala.

Dupa etapa de proiectare a lucrarii, fiecare etapa ce urmeaza in realizarea acesteia trebuie tratata cu atentie si responsabilitate. Alegerea materialului si a elementelor forjate ar fi prima etapa, urmata de cea a imbinarii acestora printr-o sudura fina dar totodata si rezistenta.  Dupa aceste doua etape se trece la cea de slefuire si polizare a sudurilor pentru a oferi un astepct finisat al lucrarii.

Pentru ca produsele sa reziste in timp, la coroziune, trebuie alese grunduri si vopsele exclusiv pentru fier, de o calitate ridicata.

 ACCESEAZA ACUM CATALOGUL NOSTRU DE MODELE SI PROFITA DE DISCOUNTUL DE 30%

Optional, grundul se poate inlocui cu zincarea electrochimica, iar in cazul vopselei se poate opta pentru vopsirea la cuptor a produselor, ce presupune o uscare fortata a vopselei la temperaturi ce depasesc 150 de grade.