Reduceri substantiale!

Fier Forjat si Lemn

O noua tendinta in confectionarea produselor din fier forjat este de a folosi atat lemnul cat si fierul in realizarea acestora. Acest lucru s-a mai folosit si in trecut de vechii mestesugari sau fierari in realizarea produselor care acum sunt foarte rare si totodata foarte apreciate.

In ultima vreme am adoptat noi solutii si am realizat modele care sa permita atat folosirea lemnului cat si a fierului forjat in realizarea produselor noastre: porti pentru acces auto si pietonal, panouri de gard sau balustrade pentru scari si balcoane. Fierul, fie el teava sau profil in fier brut amprentat sau forjat beneficiaza de aceleasi operatiuni: slefuirea sudurilor, degresare, aplicarea unui strat de grund si a unui strat de vopsea. Lemnul folosit in realizarea produselor este de esenta tare (stejar sau fag), uscat in prealabil. Inainte de a fi montat pe cadrul de fier se aplica baitul cu efect de culoare sau incolor intr-un strat sau doua, in unele cazuri, iar la final se aplica un strat de lac pentru o rezistenta indelungata in timp.

Postati pagina pe contul dumneavoastra de Facebook sau dati click pe iconita de la Google Plus si primiti un discount cuprins intre 3% si 5%. Discountul nu se acorda la modelele aflate deja la oferta. Pentru mai multe detalii, accesati formularul de contact.